U19 vyhráli Derby se Spartou

Utkání U19 s A týmem společenství Sparty a Olympu na Podvinném Mlýně zahájili domácí mohutným tlakem.  Hráči společenství nás zatlačili do naší dvaadvacítky a prvních 10 minut nás nepustili k žádné útočné aktivitě. Pak se nám ale podařil rychlý protiútok a ve 13. minutě otevřel pětkou skóre Lukáš Hogen.  Když Tadeáš Rohlíček potvrdil konverzi ujali jsme se vedení 0:7.  Po položení došlo k udělení dvou žlutých karet domácím hráčům. Dvojnásobnou převahu jsme vůbec nedokázali využít.


Naopak motivovaní domácí začali znovu tlačit  a v 17. minutě snížili trestným kopem na 3:7. Pak se hra relativně srovnala, ale po naší chybě v útoku soupeři po položení a úspěšné konverzi otočili skóre na 10:7. Do druhého poločasu jsme provedli v sestavě některé změny a převzali jsme postupně otěže zápasu. Když se k tvořivé hře útoku přidali i rojníci projevilo se to i na skóre. Nejprve ve 40. minutě Cyril Duben položil pětku a úspěšnou konverzí Denise Altmana jsme otočili skóre na 10:14. Další pětku položil v 50. minutě Lukáš Rindt a po konverzi Denise Altmana jsme vedli už 10:21. Pak jsme dali prostor hráčům z lavičky. I když jsme zápas celkem kontrolovali, přesto se soupeřům podařilo zdramatizovat závěr, když v 65. minutě položili pětku. To ale bylo z obou stran vše a utkání skončilo konečným výsledkem 15:21.


 Utkání dobře ukázalo útočný potenciál našeho týmu. Také se ale projevily některé chyby v organizaci obrany, ve mlýnech a v prezentaci balónu. Na tom musíme zapracovat.

 

Sestava: Hogen, Valta, Charvát, Vlna, Vlnař, Štěpán Vít, Šrámek, Adamec, Keller, Rohlíček, Vrňata, Terinek, Metoděj Duben, Lukáš Rindt, Cyril Duben, Aleš Vít,Šarhan, Štochl, Altman, Novotný, Hobzík, Musil

 


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.